Zaginiony

Zaginal Daniel Kulesza. Poszukuje go ojciec.

Daniel ma 28 lat, okolo 185 cm wzrostu, maly pieprzyk na lewym policzku. Zalaczone zdjecia sa z lat 2010 - 2011. Wedlug mojej wiedzy aktualnie syn ma tzw. "dredy" (moze tez miec jasna brode) i wyglada podobnie jak na ponizszym zdjeciu(dredy moga byc dluzsze i lekko jasniejsze) .

Perfekcyjnie posluguje sie jezykiem angielskim. Jezyk francuski moze znac w stopniu pozwalajacym na podstawowa komunikacje.

Ostatni kontakt mialem z synem w kwietniu 2016 roku. Przebywal wtedy na terenie Anglii. Od tego czasu go poszukuje.

Ostatnie odnalezione slady wskazuja, ze w 2017-1019 roku przebywal we Francji (Paryz, Wersal, Trappes, Ermont). Mam podstawy przypuszczac, ze syn potrzebuje pomocy.

W poszukiwaniach pomaga mi Fundacja Itaka. Policja Polska oraz Francuska praktycznie odmówila realnej pomocy. Kazdego kto zetknal sie z synem lub moze przekazac chocby najdrobniejsza informacje o jego losie, blagam o pomoc. Kazdego kto zobaczy Daniela prosze lub o informacje lub o probe wykonania telefonu do mnie w jego obecnosci. Prosze tez o wykonanie dyskretnego zdjecia (wielu bezdomnych jest podobnych).

Informacje mozna przekazac bezpoœrednio do Fundacji Itaka. Daje to pewnosc dyskrecji i nie ujawniania danych osobowych, jesli osoba informujaca sobie tego zyczy."

Kontakt do osoby pomagajacej mi w poszukiwaniach, a mieszkajacej we Francji

(jezyki: francuski, polski,  angielski, rosyjski, wloski)

Barbara Lukasik-Bertolin

tél: +33 6 21 54 73 55