poniedziałki: 14 g - 18 g

Linia 7 bis, stacja Danube
Tramwaj T3b - stacja Butte du Chapeau Rouge
Autobus 75 - stacja Danube lub 71, 60, 48 -  stacja Botzaris

Nasza lokal (nowy adres 26 rue de la solidarité)  jest ponownie otwarte w poniedziałki, wtorki i czwartki.

Na spotkanie prosimy o noszenie maseczki.

Umówić się na spotkanie :

Uwaga !

Stowarzyszenie Parabole chętnie udziela informacji dotyczących procedur administracyjnych. Konsultacje telefoniczne są udzielane spontanicznie  przez naszych pracowników/wolontariuszy często bez prośby o identyfikację telefonującego. Niestety dochodzą do nas echa, że niektóre nieuczciwe osoby (znamy ich nazwiska) dzwonią do nas by uzyskać informacje i pomoc a następnie wykorzystują je do celów lukratywnych co wzburza członków Parabole.
Informujemy że Parabole systematycznie dostarcza informacji na temat prowadzenia nowych lub istniejących procedur administracyjnych na swoim  portalu facebook lub stronie internetowej  www.parabole-asso.org , w sposób dostępny dla wszystkich internautów. Niemniej jednak jeśli użytkownik życzyłby sobie uzyskania informacji/pomocy w indywidualnej sprawie, kontaktując się z nami uprzejmie prosimy o podanie imienia, nazwiska i daty zapisu do stowarzyszenia oraz numeru rejestracyjnego w Parabole. Priorytetem dla stowarzyszenia są jego członkowie.