Nasz lokal pozostanie zamknięty do

odwołania ale pracujemy nadal.

Pomagamy, informujemy, wspieramy.

@associationparabole

Nie wahaj się,

skontaktuj się z nami.

Uwaga !

Stowarzyszenie Parabole chętnie udziela informacji dotyczących procedur administracyjnych. Konsultacje telefoniczne są udzielane spontanicznie  przez naszych pracowników/wolontariuszy często bez prośby o identyfikację telefonującego. Niestety dochodzą do nas echa, że niektóre nieuczciwe osoby (znamy ich nazwiska) dzwonią do nas by uzyskać informacje i pomoc a następnie wykorzystują je do celów lukratywnych co wzburza członków Parabole.
Informujemy że Parabole systematycznie dostarcza informacji na temat prowadzenia nowych lub istniejących procedur administracyjnych na swoim  portalu facebook lub stronie internetowej  www.parabole-asso.org , w sposób dostępny dla wszystkich internautów. Niemniej jednak jeśli użytkownik życzyłby sobie uzyskania informacji/pomocy w indywidualnej sprawie, kontaktując się z nami uprzejmie prosimy o podanie imienia, nazwiska i daty zapisu do stowarzyszenia oraz numeru rejestracyjnego w Parabole. Priorytetem dla stowarzyszenia są jego członkowie.