poniedziałki: 14 g - 18 g

Linia 7 bis, stacja Danube
Tramwaj T3b - stacja Butte du Chapeau Rouge
Autobus 75 - stacja Danube lub 71, 60, 48 -  stacja Botzaris

Nasza lokal (nowy adres 26 rue de la solidarité)  jest ponownie otwarte w poniedziałki, wtorki i czwartki.

Na spotkanie prosimy o noszenie maseczki.

Umówić się na spotkanie :

Wznowienie działalności

Stowarzyszenie PARABOLE wznowiło działalność po przerwie wakacyjnej. Porady socjalne odbywają się w naszym nowym lokalu 26 rue de la Solidarité 75019 Paris w godzinach : 14-18 w dniach : poniedziałki, wtorki, czwartki i piątki. Uwaga! Na poradę należy umówić się telefonicznie lub mailowo. Kursy języka francuskiego i alfabetyzacja rozpoczną się pod koniec września.

Stowarzyszenie przestrzega ścisłe protokołu sanitarnego : grupy ośmioosobowe maksimum, regularna dezynfekcja powierzchni, obowiązek noszenia maseczki, dezynfekcja rąk żelem antybakteryjnym, przestrzeganie bezpiecznej odległości. Zapisy telefoniczne : 06 45 35 91 07 / 06 43 75 42 15 lub mailowe :  Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript.. Poziom grup i godziny ustalimy biorąc pod uwagę zgłoszenia kandydatów.